Ajuda interclubs.cat


Una mostra de les diferents pantalles que podeu trobar en aquest web:

1) La pantalla principal al accedir a alguna de les categories.

Principal

2) Les pantalletes que s'obren des de la principal, al fer clic al nom d'un equip, a la icona de gràfica, a la icona de foto, i als resultats de cada jornada.

Resum equip   Gràfica   Foto   Detall jornada  

3) Les pantalles al fer clic a Tops (dalt dreta) des de la principal, on es poden consultar els millors resultats per equips, per individuals i per parelles.

Millors per equips   Millors per individuals   Millors per fourballs  

4) Les pantalles al fer clic al número de la jornada des de la principal, on es pot consultar el detall de cada jornada. S'hi pot trobar el resum de resultats, el detall per equips, per individuals, per fourballs, i una comparativa entre tots els jugadors.

Resultats de la jornada   Resultats per equips   Resultats individuals   Resultats fourballs   Comparativa de resultats  

En aquests exemples estan ressaltats amb color groc de fons els del meu equip, i en blau els amics xarrupets, però cadascú pot colorejar el seu propi equip i els de les seves amistats des de la pantalla de Coloreja

Personalment la pantalla que més m'agrada és la comparativa de resultats d'una jornada ja que permet analitzar els punts forts i fluixos dels equips ;-)

Publicitat:Federació Catalana de Pitch and PuttBotiga on-line de Golf i Pitch and PuttDissenys relacionats amb el Pitch and Putt i el GolfJocs de geografia gratuïts. Catalunya, Espanya, Món, Europa, USA.Hostal Rural Ca la Caputxeta a Castelló d'EmpúriesDissenys variats de samarretes. Frikis, Nostàlgiques, Divertides, ...